dijous, 12 de novembre del 2009

SEMINARI:

SEMINARI: 23/10/009
Per començar la sessió de seminari com cada divendres hem parlat sobre l’actualitat educativa. Els nostres companys de classe han estat investigant i buscant diferents noticies sobre l’actualitat en l’educació durant tota una setmana. Aquestes noticies són buscades tant en diaris com en les noticies de televisió.
Primerament han mostrat a la resta de companys les diferents noticies trobades i explicant breument el tema del qual tracta la noticia.
Seguidament ens han parlat sobre la noticia que volien aprofundir i explicar amb més detall. Un cop finalitzada la seva exposició hem començat a debatí amb una pregunta feta per els nostres companys.
A continuació el Xavi demanava els treballs del llibre llegit “va de mestres” que consistia en agafar deu idees del llibre que més ens hagin cridat l’atenció, explicar-les i dir el perquè les hem escollit.
El tutor de seminari, el Xavier Àvila ens ha proposat llegir a tots els membres de la classe una de les idees escollides per cada un. Un cop hem acabat de llegir les nostres idees del treball ens hem adonat de que em coincidit en algunes idees escollides per a tots.
Per finalitzar la sessió de seminari hem exposat a classe sobre el calendari escolar de cada país escollit per cada membre del grup. Hem parlat sobre les vacances, els horaris, els dies festius de cada escola dels diferents països.

Reflexió:ha estat una classe molt amena, i molt aprofitada ja que amb les exposicions de les noticies de les actualitats educatives, sabem i tenim a l’abast sobre tot el que pasa en la nostre societat.
També hem pogut aprendre com són les escoles i com es duen a terme les classes en diferents països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada