dimecres, 4 de novembre del 2009

comunicació oral escrita i digital 30/10/09

Com cada divendres tenim l'assignatura de comunicació oral escrita i digital amb la Lluïsa cirera.
Avui hem començat la classe amb la lectura d'un poema llegit per David Cortes.
Seguidament hem entregat el treball sobre el llibre llegit i resumit de "Com parlar bé en públic".

A continuació la Lluïsa ens ha fet una breu explicació sobre la diferència entre un conte i una rondalla per tal de que les poguéssim diferenciar.
Un cop finalitzada aquesta explicació ens ha citat les dates que toca a cadascú per la recitació dels poemes.També em acabat de concretar els grups per poder exposar els debats, i els temes escollits per part de cada membre del grup. Un altre aspecte ha estat el dir les parelles les quals faríem el treball de "territori", i el tema a exposar.

Finalment la Lluïsa ens ha facilitat un article anomenat "Coses meves" de Albert Om llegit oralment a la classe el qual tenia punts reflectits d'ironia.

I per concluir la Lluïsa ens ha repartit un dossier anomenat la "lingüística" de Jesús Tusón. Aquesta lectura s'había de fer individualment, i extreure les idees principals per poder-les posar en comú i argumentar-les.
No obstant no les hem poguts posar en comú ja que se'ns ha tirat el temps a sobre, i no ens ha donat temps.

Reflexió:
Aquesta sessió m'ha facilitat molt coneixements sobre la llengua gracies al dossier llegit a classe de "lingüística" que ens resumeix les diferents maneres de definició sobre la llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada