dijous, 12 de novembre del 2009

SEMINARI: 11/11/09

SEMINARI 11/11/09
Avui a la sessió de seminari hem acabat d’aclarir i concluir els dubtes sobre la setmana d’activitats extraescolars, i els centres en els quals hem d’anar a fer les activitats.
- Dimarts dia17 de novembre: cada membre del grup del seminari acompanyarà a un estudiant de tercer curs en la seva jornada de practiques. Aquest estudiant li presentarà l’escola on les esta realitzant,i li comentarà la seva pròpia experiència de practiques. El meu centre escollit com a practiques es troba a Rubí en el qual aniré acompanyada per un company de tercer anomenat Daniel Mula Lopez
- Dimecres dia 18 de novembre: Cada persona haurà d’anar a un casal d’infants en el qual està vinculada amb l’assignatura de societat,família i escola, a mi m’ha tocat el casal d’infants del Rabal, el qual aniré acompanyada amb diferents membres de la classe.
- Dijous dia 19 de novembre: Els estudiants de cada seminari ens repartirem per visitar els diferents centres educatius escolars. La visita als centres educatius es farà en grup i amb l’acompanyament d’un professor
- Divendres 20 de novembre: Es tracta de triar un centre o una entitat d’interès públic que disposi del serveis educatius i informar-nos sobre l’oferta que es fa ales escoles o a l’educació en general. El centre d’interès escollit serà el zoo de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada