dijous, 12 de novembre del 2009

SEMINARI: 2/10/09

SEMINARI: 2/10/09
Avui a la sessió de seminari ha estat una classe bastant interessant, el Xavi ens ha dit que diguéssim un cas sobre l’educació que sortís per televisió.
Jo personal n’he destacat un per trencar el gel, que ha estat el dels maltractament als professors, ja que penso que es un cas molt interessant per poder debatre amb la resta de companys, i saber la seva opinió al respecte.
Un altre tema tractat a classe ha estat la noticia bomba que surt tant a telediaris, com a revistes, o cadenes de ràdio… aquesta noticia, és la que els nens d’educació primària hauran de fer servir ordinadors portàtils, en comptes de llibres.
Un altre punt que hem estat tractant a classe han estat els cursos d’angles a Blanquerna , els quals t’ajuden a poder arribar al nivell exigit per la universitat.
Per finalitzar la sessió el Xavi ens ha repartit un full en blanc, el qual hem hagut d’expressar i reflexionar sobre que pensem de la universitat, les instal•lacions, els companys, i tot el que vingui relacionat amb aquesta.

Reflexió: Com he comentat els anteriors dies, les sessions de seminaris són bastant amenes, i no se’n fa pesat ja que participem cada membre del grup en tots els temes tractats a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada