diumenge, 15 de novembre del 2009

comunicació oral escrita i digital 6/11/09

Avui per començar la sessió de comunicació oral, escrita i digital, la Lluïsa ens ha entregat el treball de com parlar bé en public corregit i amb els espectes que hariem de millorar de cara endavant al curs.

Seguidament em començat amb l'exercici de recitació el qual han hagut de sortir a la pissarra els 15 primers de la llista per recitar el que cadascú s'havía preparat. Un cop començaven els dos minuts de temps per exposar el seu exercici 2 o tres persones havien d'evaluar el treball que estava fent, recitant davant del públic per tal de que aquest alumne pugues millorar.

Com he dit anterior ment l'exercici de recitació ha de durar un temps de 2 minuts justos, el qual aquests temps eren controlats per una companys de classe, la Sara Olmo

Ja que avui ha estat el primer dia d'aquestes activitats de recitació era evident que a alguns companys els hi traicionéssin els nervis.
La veritat és que els nervis han pogut amb la majoria dels alumnes ja que era el primer cop que havíen d'expossar davant del públic.

A continuació hem estat revisant els blocs d'alguns del companys, i també ham tingut que fer un procés d'avaluació per tal de que els alumnes millorin.

Reflexió: La veritat es que en aquesta sessió he estat nerviosa fins i tot jo, ja que veia als companys a l'hora de recitar molt nerviosos, i tremolant, encare que són coses normals tant per ser el primer dia, com per parlar davant d'un públic.

Aprofundiment:
La sessió ens ha servit per poder-nos facilitar i controlar els nervis a l'hora de parlar davant d'un públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada