dijous, 12 de novembre del 2009

SEMINARI: 29/09/09
Avui hem començat les sessions de Seminari, el nostre tutor es el Xavier Àvila que casualmente és el nostre professor de Gestió de la informació i Tic. Som un grup de 15 persones a les quals només en conec a tres.
El començament hem estat tots una mica perduts, ja que ningú ens coneixiem i ens donava una mica de vergonya trencar el gel.
El nostre tutor de seminari ens ha proposat un joc de presentacions per poder-nos conèixer una mica més i poder així expressar-nos millor. Primeramente hem Arafat un tros de paper en blanc el qual hem hagut d’escriure algunes coses o aspectos de nosaltres mateixos, es a dir d’on venim, els estudis que hebiem cursat abans d’entrar a Blanquerna, si practiquem algún esport etc.
Un cop hem acabat d’escriure hem posat tots els papers en mig de la taula per tal que els poguéssim barrejar sense saber de qui es cada paper. Aleshores cadascú ha Arafat un paper i el l’ha hagut de llegir en beu alta perquè s’enteressin tots els membres del grup un cop acabat de llegir el paper habíem de dir qui era la persona que l’había escrit.
A continuación el Xavi ens ha estat parlant una mica sobre els objectius de l’assignatura, en que és basa, de com es valoraría, i que hem de fer per poder aprovar.
Aquesta ha estat la nostra primera sessió de seminari.

Reflexió: Es molt interessant les sessions de seminari, encare que no ens coneixem gaire, no obstant tenim molt de temps per devant per poder-nos conèixer millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada