dijous, 12 de novembre del 2009

SEMINARI: 6/11/09
Avui a seminari hem començat amb el treball sobre la fotografia d’educació amb el qual havíem d’escollir un títol corresponent.
Primerament hem enganxat les fotografies a la paret, i hem hagut de relacionar-les amb les que més s’assemblaven
Un cop relacionades les fotografies hem llegit tots els títols de cada membre del grup i hem tingut que botar el que millor estava.
El títol guanyador i que millor estava ha estat “ACOMPANYAR I GUIAR A L’INFANT” que ha estat escrit per la Norma. .
Seguidament el tutor del seminari ens ha estat explicant sobre la setmana d’activitats extraordinàries de la propera setmana del 16 al 20 de novembre.
Hem escollit les escoles i centres per anar a fer les diferents activitats. Cada membre del grup escollia l’escola que millor l’anava per la proximitat de la seva vivenda, o amb més facilitat d’arribar amb diversos transports públics.
Per finalitzar el Xavier Àvila ha escollit a diferents membres de la classe per poder ensenyar el seu bloc, per poder veure les entrades, els enllaços, i si es va fent la feina encomanada o no. Un cop la persona acabava d’explicar el seu bloc, un altre company l’anava corregint el que li faltava, les coses que estan be, les que podia millorar i així poder-les corregir de manera digne i presentable.

Reflexió: Les sessions de seminari són molt interessants ja que som un grup el qual ens agrada debatí i participar en els diferents punts o temes tractats a classe. A base d’anar participant, i col•laborant podem aprendre amb més facilitat.
Un altre punt a tenir en compte sobre el grup es que tots els companys són molt macos, que ens portem tots bastant bé i ens ajudem mútuament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada