dilluns, 30 de novembre del 2009

GALA SANTA CICILIA

El divendres dia 27 de Novembre es va celebrar a Blanquerna la gala de santa Cecilia, (la patrona de la música),on tots els grups de seminari vam podem gaudir d’un espectacle musical en el que participàvem els alumnes de segón i tercer any que s’especialitzen en música.

En primer lloc van obrir l’espectacle amb una obre de Jhon Peig dirigit per Miquel Rojo.
A continuació la coral de Blanquerna també va fer partícep d’aquest día de Santa Cicilia, en el que començàren amb un petit escalfament de veu, i coreografia, després van cantar dues cançons. Un cop acabat la seva actuació van donar les gracies a tot el públic que hi havi present per haber vingut.

En segon lloc van dividir l’auditori en grup A i grup B, en el qual el grup cantava la melodía principal, i el gru b feia segona veu. Les cançons van ser: la Sardana, el gegant del pi, el sol solet,peu polidor i els putxinel.lis.

En tercer lloc els presentadors d’aquesta gala van demanar al públic que surtís un alumne de primer grau que sapigués cantar per donar més emoció a l’espectacle. La cançó que va cantar aquesta alumne va ser la de HERO de Maria Carey, on tot el públic va poder gaudir de un cúmul d’emocions i i sensacions que ens va deixar a tots “bocabadats”.

Un cop finalitzada aquesta actuació els alumnes de segón va cantar les diverses cançons: Can buy the river, que només eren noies, i dsprés ho van fer conjuntament amb els nois.
Tot ique semblava que el cúmul de sensacions s’havien esfumat, vam escoltar la veu de dos alumnes de segón que ens van emocionar amb la canço“more tan Word “en la que el públic va gaudir d’unes maravelloses veus a acompanyats de la guitarra espanyola i la batería.

No obstant l’espectacle és va anar fent més emotiu i temptador amb cançons conegudes que els alumnes de tercer ens van cantar: (No dudadrias de Rosario Flores , Amigos para siempre de los manolos i The day de David’s day.

Un cop finalitzat aquest recital de cançons acompanyat amb els diferents instruments, van tocar una cançó anomenada “dansa del reneixament” dirigida per la presentadora de la gala de santa Ciciclia.

Finalment , per acavar de tancar aquest armoniós espectacle els alumnes de segon i terecer de grau van cantar una cançó de Miquel Jackson anomenada “Heal the world” tot col-lavorant amb la participación de la mestra d’expressió corporal o ball contemporani que va realizar juntament amb una coreografia .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada