dimarts, 10 de novembre del 2009

ANÀLISIS D'UN ANUNCI SESSIÓ 6

1.Explicació de la història:
Aquesta història és l’últim anunci de la coca cola necessitem que ens expliquin histories, per sentir-nos les nostres pròpies per a connectar amb qui han fet possible l’arribada a la vida, els adults que són els que ens aconsellen el millor de la seva pròpia experiència, els seus relats, o en temps de crisis tan necessaris.
Aquesta és la història un retrobament real sobre la felicitat en temps de crisis, que ens planteja la següent pregunta: Què li diries a algú que vingui al món en un moment com aquest? La resposta ens la dona un ancià, Josep Mascaró de 102 anys, que li explica la història essencial a un bebé que acaba d’arribar al món i que té per nom Aitana Aquest ancià de 102 anys viatja des de Mallorca a Madrid només per explicar-li el temps en els que vivim i que sàpiga la veritat.
Un minut i 30 segons que brillen per si sols, la ternura, del començament i del final de la vida Els sentiments i la mirada d’aquest pobre home cap la mirada d’aquest petit acabat de néixer que ens ajuda a reflexionar i a sentir que la vida mereix la pena viure-la.
Un anunci que ens fa donar compte que la vida són dos dies i hem de saber-la aprofitar al màxim i que en aquests temps en els que vivim hem d’oblidar els mals moments i quedar-nos amb els bons, ja que cada moment es una experiència nova. Tots aquest moments són “felicitats” que s’han de lluitar i poder aconseguir tots els nostres somnis. Només hem se ser nosaltres mateixos, somriure, com mai oblidar-te de tots els moments dolents que t'han passat al dia dia i gaudir de la vida i aprofitar cada segon com si fos l’últim.

2 Anàlisis dels aspectes formals:
Aquest anunci està gravat en diferents zones, es a dir a Madrid que es on neix la nena anomenada Aitana, en el qual la mare està anant corrents cap a l’hospital, i després Mallorca que es on viu l’home de 102 anys Josep Mascaró, en aquest moment podem analitzar el carrer on viu aquest home, la carretera que va cap l’aeroport, i el mateix aeroport on l’avi agafa l’avió. També és pot veure el moment en el que l’avi esta en el avió viatjant cap a Madrid.
la música es alegre però molt sentimental, i els sons pujen i vaixan en els oments claus de l’anunci que són els que més importància donen a l’anunci.


3- Anàlisis dels personatges i models que ens transmeten:
Els principals protagonistes d’aquest anunci, són l’home de 102 anys anomenat Josep Mascaró i la nena acabada de néixer Aitana, que reflexa el retrobament amb el home més vell i el bebe més jove.

4- Anàlisis del discurs verbal:
“Hola Aitana, me llamo Josep Mascaró y tengo 102 años.
Soy un suertudo. Suerte por haber nacido, como tú, por poder abrazar a mi mujer, por haber conocido a mis amigos, por haberme despedido de ellos, por seguir aquí.
Te preguntarás cuál es la razón de venir a conocerte hoy, es que muchos te dirán que a quien se le ocurre llegar en los tiempos que corren, que hay crisis, que no se puede. Esto te hará fuerte, yo he vivido momentos peores que éste, pero al final de lo único que te vas a acordar es de las cosas buenas. No te entretengas en tonterías, que las hay, y vete a buscar lo que te haga feliz que el tiempo corre muy deprisa. He vivido 102 años y te aseguro que lo único que no te va a gustar de la vida, es que te va a parecer demasiado corta.
Estás aquí para ser feliz.”

5-Valoració Personal:
Des de la primera vegada que vaig veure aquest anunci per televisió em va emocionar de tal manera que els pels se’m van posar de punta. La meva opinió i crec que molta gent pot opinar el mateix és el millor anunci que han posat mai per la televisió. Reflecteix molts sentiments, sensacions, felicitat, i a la vegada tristesa, és un conjunt d’emocions que mereix molt la pena poder haver-lo analitzat El moment del retrobament entre l’avi i el nen és molt emotiu i sorprenent ja que és com que t’ajuda a veure la vida diferent i aprofitar-la al màxim perquè la vida és molt curta i em de poder gaudir d’ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada