diumenge, 6 de desembre del 2009

comunicació oral escrita i digital 6/12/09

COMUNICACIÓ ORAL, ESCRITA I DIGITAL:

Primerament a la sessió de comunicación oral escrita i digital hem començat amb els exercicis de recitació, aquesta és la tercera setmana consecutiva que estem fent aquestes activitats.

A continuació aquestes són les 15 persones que han fet aquesta activitat, i el que van recitar:
Clara→ poema Esteve:→ conte Helena→llegenda
Carles→ poema Anna→ poema Alba→ conte
Linda→ conte Natalia→poema Laura→ poema
Cristian→ poema Judit→ poema
Àngel→ rondalla Mònica→poema
Seguidament després d’haber acabat les recitacións hem començat amb dos grups més que exposaven els seus debat. El primer grup debaten sobre l’educació tradicional, i l’educació actual.

Aquest primer grup estava format per:
EDUCACIÓ TRADICIONAL EDUCACIÓ ACTUAL
Blanca VIvet Helena Sant jose
Mireia tono Joana freixenet
Anna illa Cristina santsalvador
Sonia perez Carlota Muntaner
En primer lloc la Sonia que és la capitana, i que pertany al grup que defensa l’educació tradicional ha fet una breu introdució sobre el perquè volen defensar aquest tema de l’escola tradicional.
En segon lloc ha estat l’Anna qui ha defensat la metodología d’aquesta escola tradicional. Després ha estat la Helena De l’èquip contrari que defensa la metodología, i que és centren en l’aprenentatge a través de l’experimentació.
Seguidament l’Anna Illa ens fa un argument sobre el perquè esta en contra de l’educació actual. El professor quan entra a classe els alumnes prenen apunts, i només memoritzen aquests continguts per aprovar i no per aprendre, abans la metodología era diferent, i els alumnes no només es conformàven amb l’aprovat, sinó que volíen aprendre i saber el màxim de coneixements possibles.
La Cristina que defensa l’actualitat actual argumenta que avui en dia en les classes els alumnes mostren més participació cosa que en l’educació tradicional el professor era qui explicava i els alumnes escoltàven. També defensa que els alumnes han de tenir més llibertat d’exprssió i han de ser lliure per poder dir el que pensen.
A continuació la Blanca esposa els punts a favor de l’educació tradicional ( esposa que avui en dia els alumnes són que no tenen cap mena de respecte als professors, que els mestres tenen molt pocs recursos , i que s’ha perdut l’autoritat del mestre.
Per ultim ha estat la Carlota que ens mostra diferents articles que ens fan entendre millor aquest debat.
Per últim la sonia ha fet una conclusió sobre el tema el qual han debatit.
Seguidament el darrer grup que ha expossat ha estat el que es format per:
A favor: En contra:
Sara Garcia Sara olmo
Paula Antonell Albert guix
Aylen marino Monica
Laura millan Cristian
Maria perez Monica
Aquest grup ha expossat un debat sobre l’autoritat del professor, cada membre del grup defensava el seu punt de vista.

Reflexió: La sessió ha estat molt interessant ja que d’aquesta manera observem i practiquem de cara el futur com expressar-nos devant del públic. Tot guanyant seguretat i confiança en noaltres mateixos. No obstant el meu grup hem tingut dificultats a l’hora de controlar el temps.

Aprofundiment:
Personalment crec que tots els grups hauríem de tenir més en compte a l’hora de controlar el temps de duración de les nostres exposicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada